Soak Off Gellakken

Soak Off Gel is de nieuwste generatie gel! Soak Off Gel is mooi dun aan te brengen, kan direct op de natuurlijke nagel en is eenvoudig te verwijderen met gel remover. Het is ook bijna net zo snel aan te brengen en te verwijderen zoals een alledaagse nagellak.  Echter bied het de duurzaamheid en mogelijkheden die alleen een gel u kan geven.  Daarom is Soak Off Gel ideaal voor de natuurlijke nagel. Soak Off Gel word dus ook veel gebruikt voor manicures en pedicures. Soak Off gel hardt je uit onder een UV-lamp en blijft twee tot vier weken mooi. Soak Off Gel wordt ook wel semi-permanente nagellak genoemd.

Wat is Soak Off Gel?

Soak Off Gel is een dunne vorm van gel, ook wel soft gel genoemd. Vergeleken bij ‘normale’ gel, is deze gel lichter en nog flexibeler. Hierdoor is deze gel zeer geschikt om direct op de natuurlijke nagel aan te brengen of te gebruiken als (French) Pedicure. De Soak Off Gel geeft een natuurlijke nagellak look, maar blijft veel langer zitten dan alledaagse nagellak. 

Wat is soak off gel niet?

Soak Off Gel heeft unieke eigenschappen, waardoor het perfect dun aan te brengen is en makkelijk kan worden verwijderd. Het is echter niet 100% te vergelijken met Gel of Acryl. Hoewel Soak Off Gel versteviging voor de natuurlijke nagel biedt, is de gel niet zo verstevigend als 'normale' gel. Broze nagels kunnen hierdoor sneller breken dan bij nagels van gel of acryl. Nagelverlenging door middel van een tip is helaas niet mogelijk.

Ga voor langdurig resultaat!

NCM heeft twee jaar lang de formule van haar Soak Off Gel ontwikkeld en verbeterd. Hierdoor wordt de gel niet geel en heeft de gel geen terugtrekking bij uitharden, zoals dat soms bij andere Soak Off Gels gebeurd. Daarnaast is de Soak Off Gel van NCM af te weken in slechts tien minuten. Wel is de juiste voorbereiding en de aanbrenging van de Soak Off Gel van NCM zeer belangrijk voor een goed en langdurig resultaat.