Gel Nagelstyling

De meeste dames vinden kunstnagels of gellakken zoals een French manicure wel iets moois of chique's hebben. Toch bestaat er nog steeds veel twijfel over gel kunstnagels of gellakken. De voornaamste zaken hierbij zijn de prijs en omdat men niet weet wat het precies inhoud. Hieronder geven wij een duidelijke uitleg over gelnagels, wat de voordelen zijn en waarom u het beste kunt kiezen voor gelnagels.

Gelnagels 

Gelnagels kunnen worden gebruikt voor het verstevigen en verlengen van de natuurlijke nagels. Bij het verstevigen van de nagels wordt de gel alleen op de natuurlijke nagel aangebracht. Bij het verlengen van de nagels wordt gebruik gemaakt van zogenaamde 'tips'. Tips zijn kleine kunststof verlengstukjes. 

De gel is een stroperige substantie die alleen uithard onder UV of LED-licht. Het voordeel hiervan is dat de nagels nog gemodelleerd kunnen worden totdat ze onder de speciale UV of LED-lamp worden gehouden. 

Waarom zou u kiezen voor Gelnagels?

De gel is geurvrij en hypoallergeen. Gelnagels zijn buigzaam en breken niet zo snel. Gel is minder schadelijk voor je nagels dan Acrylnagels. Dit komt doordat gel flexibeler is. Mocht u uw nagels stoten of afbreken dan trekt de gel niet direct je nagelplaat kapot. De Gel van NCM heeft een natuurlijke mooie glans van zichzelf en hoeft niet meer nagevijld te worden. Hierdoor kunt u sneller genieten van mooie glanzende nagels. 

Natuurlijk is het ook mogelijk om de Gelnagels te voorzien van een kleur. Er is op dit moment keuze uit 55 verschillende kleuren van NCM. Deze kleuren hebben ook een mooie glans en laten de nagels stralen. 

Hoe worden gelnagels geplaatst? 

Het zetten van gelnagels gaat als volgt: Eerst worden de handen gedesinfecteerd en de nagelriemen losgemaakt. De eigen nagels worden vetvrij gemaakt om ervoor te zorgen dat de kunstnagels goed hechten aan de natuurlijke nagels. 

Vervolgens worden de 'tips' geplaatst en op de gewenste lengte geknipt. Met een vijl worden de randen van de tips gevijld totdat de tips allemaal dezelfde lengte hebben en de nagel en de tip 1 geheel vormen. Nu wordt de gel op de nagel aangebracht. Er worden 2 laagjes gel aangebracht die onder een speciale UV-lamp uitgeharden. 

Tot slot kunt u kiezen voor een French manicure of een full color. Het is ook mogelijk een nail-art print op de gel nagels te laten aanbrengen waarvoor een toeslag geld. Nail-art zijn kleine kunstwerkjes op de nagels met eindeloze mogelijkheden. Wij maken hiervoor gebruik van glitter gels, color gels, acrylverf, steentjes en nog veel meer. Het eindresultaat zijn zachte en buigzame nagels met een glanzend oppervlak en welke niet snel zullen breken.

Hoe lang duurt een Gel behandeling bij Mayce's?

Het zetten van gelnagels duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur afhankelijk van de conditie van uw nagels. Na ongeveer 3 á 4 weken zullen de nagels zover zijn uitgegroeid, dat u deze dient op te vullen of te laten verwijderen.