Schoonheidsbehandelingen 

 Onze schoonheidsbehandelingen geven u echte ontspanning een opper voor de huid, na een van onze behandelingen is uw huid weer in goede conditie. Onze behandelingen gaan veel verder dan alleen een masker aanbrengen, zo kunnen we werken aan huidverbetering, huidverjonging, acne, bindweefselmassages. Onze schoonheidsspecialiste zal u een uitgebreid advies meegeven om u huid ook thuis te verzorgen  in de goede conditie te houden. De schoonheidsbehandelingen zijn bedoeld voor iedereen, van jong tot oud en man of vrouw iedereen is welkom, bij onze schoonheidsspecialiste. Iedereen wordt bloot gesteld aan factoren die de huid beschadigen. Denk aan zon, roken, medicijnen, milieu, stress en verkeerde voeding. Ook mensen met huidproblemen zijn welkom, denk aan acné, eczeem, rosacea kunnen met de juiste behandelingen en verzorging de conditie van de huid verbeteren. Het verschilt met hoeveel weken u een afspraak maakt, ons advies om de huid in de juiste conditie te houden om de 6 á 8 weken een afspraak te maken. 

Wat houdt een gezichtsbehandeling in?

Tijdens een gezichtsbehandeling wordt er een huidanalyse gemaakt, hierbij gaat onze schoonheidsspecialiste kijken naar het huidtype dat u heeft. Daarbij wordt er gekeken naar huidafwijkingen en eventuele huid problemen. Deze gegevens worden genotteren in uw dossier en zal  bij elke behandeling aangevuld worden. Als we starten met de gezichtsbehandeling, beginnen we eerst met een oppervlaktereiniging. De oppervlakte reiniging houdt in dat we dagelijkse vuilresten zoals make-up verwijderen en de huid voorbereiden op de behandeling.  Na de oppervlakte reiniging beginnen we aan een dieptereiniging, de dieptereiniging doen we met een lysing of een peeling dat is afhankelijk van het huidtype dat u heeft. De lysing of peeling wordt ingemasseerd om de porrienen open te zetten, zodat de werkzame stoffen van de producten zijn werk kunnen doen. Het vochtbalans aanvullen en/of dode huidcellen elimineren. Na de dieptereiniging zal er een heerlijke masker worden aangebracht, we hebben diverse maskers in ons assortiment en zullen kijken tijdens de huidanalyse welk masker het beste bij uw huidtype past. De meeste masker brengen het vochtbalans weer op pijl, daarnaast vullen ze  de fijne lijntjes weer op. Zodat u weer stralend naar buiten kunt gaan. 

Gezichtsbehandeling Mini

De gezichtsbehandeling Mini bestaat uit, huidanalyse - oppervlaktereiniging - dieptereiniging - masker - en als afsluiter een heerlijke dag of nachtcrème. 

 

Gezichtsbehandeling Maxi 

De gezichtsbehandeling Maxi bestaat uit, huidanalyse - oppervlaktereiniging - dieptereiniging - vapozone - onzuiverheden verwijderen - epileren van de wenkbrauwen - gezichtsmassage - masker - en als afsluiter een heerlijke dag of nachtcrème. 


 Gezichtsbehandeling Deluxe

De gezichtsbehandeling Deluxe bestaat uit, huidanalyse - oppervlaktereiniging - dieptereiniging - vapozone - onzuiverheden verwijderen - epileren van de wenkbrauwen - gezicht / nek/ decolleté massage - masker - en als afsluiter een heerlijke dag of nachtcrème. 

Algemeen

De huidanalyse wordt alleen gemaakt als u voor de eerste keer een behandeling krijgt bij Mayce's Beauty & Nails, De huidanalyse wordt bepaald tijdens de behandeling. Indien gewenst geeft Mayce u een thuisadvies mee, voor het dagelijks reinigen van de huid met de producten die tijdens de behandeling zijn gebruikt. Deze zijn te koop bij Mayce's Beauty & Nails.  

Mayce's Beauty & Nails werkt met Keaso, Kaeso is een modern en succesvol huidverzorgingsmerk uit de UK en staat in de top 3 van meest geliefde producten. Het grootste deel van de ingrediënten zijn natuurlijk, de producten bevatten maar een kleine hoeveelheid parfum. Alle producten van Kaeso voldoen aan de Kaeso Innocense Critera, dit betekend dat ze vrij zij van parabenen, sulfaten en minerale oliën,