Wimperlifting 

Vanaf heden kunt u bij Mayce's ook terecht voor de nieuwste techniek op wimper gebied, de lashlifting oftewel wimperlifting. 

Wat is wimperlifting? 

Wimperlifting van Ith is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift door silliconen pads. Door deze pads kan elk wimperhaartje behandeld worden. Hierbij worden mascara en een wimperkrultang overbodig. Ith lashes is toepasbaar op (bijna) alle wimpersoorten, zowel kort als lange wimpers. Met deze techniek worden de wimpers gekruld en geverfd om een sprekende blik te krijgen.

Wat is het verschil tussen wimperlifting en wimperpermanent?

Met de wimperlifting lift u uw natuurlijke wimpers. Onze unieke behandelingen met siliconen pads is geschrikt voor elke wimpersoort en lengte. Daarnaast maakt het het gebruik van schadelijke wimperkrultangen die gebruikte worden bij wimperpermanent overbodig! Wimperlifting door middel van siliconen pads is dus niet schadelijk voor uw wimpers, en geeft een volledige voeding vanaf de haarwortel. De wimperlifting is daardoor ook niet te vergelijken met wimperpermanent. Bij wimperpermanent worden klemmen of rollers gebruikt waardoor er snel broze wimpers ontstaan, hierdoor breken de wimperhaartjes omdat deze niet genoeg voeding vanuit de haarwortels krijgen. 

De voordelen van wimperlifting,

  • Resultaat blijft 6-8 weken zichtbaar (i.v.m. de groeicyclus)
  • Voelt heel natuurlijk
  • Ogen lijken groter
  • Heeft een natuurlijke uitstraling
  • Absoluut niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers
  • Bestand tegen water - douche - zweten - tranen -zwemmen en slapen