Veelgestelde vragen

 • Wat is het verschil tussen gellak en gelnagels? Gellak is te vergelijken met nagellak, alleen is de gellak voorzien van een gel product en blijft 2-4 weken mooi zitten. Gelnagels zijn echte kunstnagel. Gellak kan ook worden gebruikt als nagelversteviging, maar met gelnagels kunnen wij ook werken met een verlenging. Dit kan niet met gellak.
 • Wat zijn de voordelen van gellak? Gellakken bladdert niet af zoals nagellak, het blijft 2 tot 4 weken mooi op de natuurlijke nagel zitten, Alles word aangebracht op de natuurlijke nagel. Het geeft stevigheid aan de natuurlijke nagel. Gellak heeft een mooie glans en laat de natuurlijke nagel stralen.
 • Wat zijn voordelen van Gelnagels? Met Gelnagels kan er gewerkt worden, met tips (verlenging). Het heeft een natuurlijke glans, het oogt veel natuurlijker dan acryl nagels. De gelnagels die Mayce's plaatst worden zo aangebracht dat navijlen niet meer nodig is. Er is zo min mogelijk lifting onder de gelnagels. Hierdoor blijven de nagels beter zitten. 
 • Kan ik ook terecht bij Mayce's voor acrylnagels? Nee, wij zetten geen acrylnagels. Wel kunnen wij u adviseren om een overstap te maken van Acryl naar gelnagels. 
 • Hoelang heb ik garantie op mijn kunstnagels? Als u gelnagels heeft laten plaatsen bij Mayce's en binnen 7 dagen heeft u een beschadiging, door toe doen van onze nagelstylistes. De garantie geldt alleen als u binnen 7 dagen contact opneemt met Mayce's. Als u binnen 7 dagen naar een "andere salon"gaat voor een reparatie, dan vervalt de garantie. Wij geven GEEN geld terug, wij kunnen de nagel(s) repareren naar uw wens.
 • Kan ik mijn Gelnagels vijlen? Dat kan zeker, alleen adviseren wij met klem dit niet te doen. (zie algemene voorwaarden artikel 8)  Dit omdat wij de nagels in vorm vijlen, Gaat u zelf aan de slag met een vijl, dan is de kans groot dat het model uit de nagel is. Hierdoor bestaat er kans dat u met scheve nagels loopt. Als wij de gel plaatsen maken wij de nagel "dicht. Als u zelf gaat vijlen, dan vijlt u de nagel open. Hierdoor is de kans groot dat er lucht onder de gelnagels komt. Daardoor kunnen je gelnagels loslaten.
 • Kan ik mijn gelnagels lakken met nagellak? Ja dat kan en is geen probleem.
 • Hoe verwijder ik nagellak op mijn gelnagels? U kunt de nagellak verwijderen, met nagellak remover. Denk er om dat dit wel gebeurt zonder aceton. Door aceton kunnen de gelnagels beschadigen en lelijk worden.
 • Om de hoeveel weken moet ik terug komen? Wij adviseren om tussen de 3 en 4 weken terug te komen voor een opvulbehandeling. Dit kan ook eerder zijn, binnen 2 weken. Dit ligt aan de groei van de natuurlijke nagel. Dit verschilt van persoon tot persoon.
 • Klopt het dan Mayce's ook ambulant werkt? Ja dat klopt, Mayce's komt ook bij u thuis. Hier zijn mogelijk extra kosten aan verbonden. Wij werken veel ambulant in de regio Dordrecht - Zwijndrecht en Hendrik ido Ambacht. Informeer naar de mogelijkheden. 
 • Kan ik mijn kind(eren) meenemen naar de salon? Dat is mogelijk, maar let wel op. Wij hebben veel vloeistoffen staan die niet geschikt zijn voor kinderen. Uiteraard hebben we wel een speelhoekje ingericht voor de allerkleinsten waar ook een en ander aan speelgoed en te tekenen ligt.

Mocht uw vraag er niet tussen staan, neem dan gerust  contact op met Mayce's. Wij zullen proberen uw vraag zo duidelijk mogelijk te beantwoorden.