Merken 

Kaeso

Voor onze facial behandelingen werken wij met Kaeso. Een effectief en luxueus huidverzorgingsmerk uit de UK, dat de beste natuurlijke ingrediënten combineert met effectieve behandelmethodes. Met Kaeso bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit huidverzorging. Ieder product voldoet aan de Kaeso Innocence criteria. Dit betekent dat de producten vrij zijn van: parabenen, sulfaten, propyleenglycol en minerale olie. De ontwikkeling van de producten wordt uitgevoerd door experts. Kaeso biedt een groot assortiment aan producten voor ieder huidtype. Onze specialisten adviseren u graag welk type product het beste bij uw huidtype past. Bij Mayce's Beauty & Nails kunt u genieten van speciale Kaeso schoonheidsbehandelingen. U kunt kiezen uit drie soorten schoonheidsbehandelingen voor een stralende en gezonde huid. We hebben de Mini facial - Maxi facial en de Deluxe facial. 

 

 

NCM - Loveness 

 

Voor de nagelbehandelingen werken wij met diverse producten, wij werken met NCM - Loveness & Kaeso voor de manicure en cosmetische pedicure. NCM is een erg fijn product, het doet wat het beloofd. Voor ons als nagelstyliste is het een erg fijn product om aan te brengen. Voor de consument is het erg fijn, het blijft gedurende de tijd even mooi als dat het aangebracht wordt. Er is minimale lifting van het product, mede door het gebruik, kunnen wij als nagelstylistes bij Mayce's Beauty & Nails u garantie geven. De kleuren van NCM zijn hoog gepigmenteerd, waardoor de kleuren een mooie dekking geven. Dit is ook een van de keuzes geweest waarom we Loveness er bij hebben gekozen als extra aanvulling van onze gellakken. Loveness heeft net iets meer keuze uit kleuren dan NCM en daardoor is het een mooie aanvulling.

voor de manicure en cosmetische pedicure behandelingen gebruiken wij Kaeso, zoals u hierboven kunt lezen is het wel duidelijk waarom de keuze op dit geweldige product is gevallen!

 

 

Misencil

 

Voor de wimpeextensions werken wij met Misencil. De kenmerken van Misencil zijn, revolutionair en innovatief. De one by one wimperextensions van Misencil geven een royale en glamoureuze uitstraling met langere, volle wimpers zonder schadelijke effecten voor de natuurlijke wimpers. De wimpers van Misencil zijn flexibel, comfortabel, zijdezacht en waterproof. De techniek die wordt gebruikt is veilig, pijnloos en ontspannend. Na de behandeling bent u gegarandeerd van een spectaculaire oogopslag!

Better waxing

Alle wax behandelingen die wij uitvoeren, voeren we uit met Better waxing. De Coolflex wax is hypo allergeen en kan voor iedereen gebruikt worden, heeft u een allergie of eczeem? Zelfs dan kan er gewaxd worden met onze coolflex wax.