girl, beauty, woman-3011584.jpg

Beauty behandelingen

Wij bieden een breed scala aan met beauty behandelingen en werken met verschillende merken die allemaal hoogwaarde ingrediënten hebben waardoor wij absoluut kwaliteit kunnen leveren. 

Merken waar wij mij werken zijn o.a. 

  • NCM & Loveness
  • Mrs Highbrow & Refectocil 
  • Coolflex 
  • SalonnePro

Welke beauty behandelingen kunt u ondergaan bij Mayce’s?

Nagelstyling

We bieden veel behandelingen aan als het gat om nagelstyling, handen zeggen zoveel meer dan woorden. We hebben diverse manicure behandelingen, om even heerlijk te kunnen ontspannen of een manicure om de handen even een boost te geven met een hydraterende manicure. Wil je liever voor een kleurtje of een naturel look maar wat een versteviging dan is dat ook een optie. We werken met een natuurlijke versteviging voor de eigen nagels. Maar wil je liever voor een verlenging dan is dan ook een mogelijkheid. Er is genoeg keuze voor iedereen. 

Wenkbrauw styling

Wenkbrauwen zijn enorm belangrijk en bepalen de uitdrukking van jou gezicht. Op dit moment zijn de vollere wenkbrauwen helemaal trekking en daar spelen wij natuurlijk ook op in. Hoe strakker en donkerder de wenkbrauw hoe “mooier” dat is natuurlijk voor iedereen persoonlijk en daarom vragen wij altijd voor we beginnen met de wenkbrauw styling naar jouw wensen. Alles is mogelijk, maar wij kijken wel naar de natuurlijke vorm en kleur van de wenkbrauwen. We bieden ook de mogelijkheid om de wenkbrauwen volledig te shape, waxen en te verven met henna. Ben je allergisch voor henna? Maar je wel je wenkbrauwen verven? Geen probleem, we kunnen de wenkbrauwen ook verven met “normale” verf. 

Pedicure

Voeten zijn misschien wel het meest onderschatte lichaamsdeel, onze voeten dragen ons de hele dag. Dan is het wel zo fijn om daar geen last van te hebben tijdens het lopen en/of sporten. Denk aan ingegroeide teennagels, eelt, een schimmelnagel of een likdoorn. Dit zijn allemaal klachten die naar boven komen als de voeten niet goed verzorgd worden. Wij kunnen je hiermee helpen! Hoe fijn is het om tijdens de zomer maanden minimaal 6 weken niet naar je tenen te hoeven om kijken of te lakken. Wij kunnen de teennagels voorzien van een mooie kleur eventueel in combinatie met de handen. 

Wimperstyling

Wimpers zorgen voor een mooie en open blik, dit kan je natuurlijk doen met mascara. Maar wat als je daar gewoon weg even geen zin in hebt? Bijvoorbeeld tijdens een vakantie of ervaar jij elke dag aan het eind dat je zware kringen onder je ogen hebt door de mascara die toch is uitgelopen? Dan is een wimperlift of wimperextensions een uitkomst voor jou. Een wimperlift is een natuurlijk krul voor de wimpers. Tijdens deze behandeling krullen we de eigen wimpers en worden deze als extra optie direct geverfd waardoor mascara overbodig is. (kan uiteraard wel!) Maar wil jij toch meer volume en lengte toevoegen aan je eigen wimpers? Dan zijn wimperextensions een mooie uitkomst, door het plaatsen van wimperextentions ervaar je meer volume en langere wimpers. Wimperextentions dienen wel gemiddeld om de 3 weken weer bijgevuld te worden.