CONTACT

Bouwlingplein 1
4901 KZ Oosterhout
Telefoon nummer : 0162 -242001
Email Adres : info@mayces.nl

Veel gestelde vragen

Alle bestellingen die geplaatst worden via de webshop van Mayces worden geleverd door PostNL. U ontvangt per email een verzendbevestiging, nadat de bestelling vanuit ons magazijn is aangeboden bij PostNL. In deze email wordt daarnaast de track&trace code vermeldt, zodat u uw bestelling kunt volgen. U kunt via de code tevens vinden hoe laat uw bestelling wordt aangeboden bij uw verzendadres.

Wanneer u voor 16:00 besteld, zal uw bestelling de volgende werkdag bezorgd worden. In hoge uitzondering kan het voorkomen dat uw pakket vertraging oploopt. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met ons.

U kunt ons altijd mailen met het verzoek om uw bestelling te wijzigen. In enkele gevallen is dit nog mogelijk, wanneer het pakket nog niet aangeboden is bij PostNL. U kunt altijd een email sturen. Vermeld hierbij uw bestelnummer en geef aan wat er gewijzigd moet worden.

Verzendkosten bedragen €3,95 per bestelling.

Het komt zelden voor dat een bestelling niet geleverd wordt. In enkele gevallen kan dit helaas toch het geval zijn. Mochten er problemen zijn (en u heeft wel een track&trace code ontvangen), kunt u contact opnemen met PostNL via deze pagina. Indien u uw bestelling na een week nog niet in ontvangst heeft mogen nemen, kunt u contact opnemen met de klantenservice van mayces.

procedures

Neem de tijd om alle artikelen te passen/ bekijken.

Als je besluit om item(s) te retourneren, dan kun je het retourformulier in je pakket invullen en dit samen met je item(s) naar ons terugsturen.

Het retourbedrag van een bestelling waarbij je achteraf betaalt, zal in mindering worden gebracht op eventuele openstaande kosten op je eigen account. Bij de overige betaalmethodes wordt het retourbedrag teruggestort via de door jou gebruikte betaalmethode.

Ben je het retourformulier kwijtgeraakt, dan kun je hier een nieuw formulier uitprinten.

In elk pakket zit een sticker met het retouradres. Mocht je deze niet meer hebben, dan kun je onderstaand retouradres en antwoordnummer op je pakket vermelden

 

2-3 dagen (€3,99 of gratis bij bestellingen vanaf €20 voor members, gratis voor Plus members) 

Je pakket wordt binnen 2-3 dagen geleverd bij jou thuis, op een alternatief adres of op een ophaallocatie.

Wij leveren op maandag t/m zaterdag, met uitzondering van feestdagen.

Bij het afrekenen van je bestelling kun je het afleveradres wijzigen, of een nieuw adres invoeren.

De producten die je bij Mayces besteld hebben een garantie van 2 weken. Heeft u klachten of opmerkingen neem dan contact met ons op binnen 2 weken.

Adres

Bouwlingplein 1

4901 KZ Oosterhout

Mayce’s.nl

06 – 24 85 67 11

info@mayces.nl