Huidverbetering

Wij werken met de producten van SalonnePro.

Waarom wij hebben gekozen voor SalonnePro? Omdat wij graag met een Nederlands bedrijf werken, die staat voor huidverbetering op een natuurlijke manier. Met natuurlijke werkstoffen, die volledig biologisch en vegan zijn. Wij staan achter producten die resultaat maken zonder de huid te beschadigen samen te werken met de huid in plaats van het gebruik van chemische stoffen en het probleem te onderdrukken in plaats van het probleem daadwerkelijke aan te pakken in de huid.

Daarbij vinden wij het ook enorm belangrijk dat huidverbeteringsbehandelingen en thuis producten betaalbaar zijn voor iedereen. Dat we resultaat kunnen behalen door samen te werken en dat tegen gangbare tarieven. 

Alle producten zijn dierproefvrij, parabenenvrij, sulfaatvrij, silliconenvrij, vrij van microplastic en parfumvrij. 

Wij bieden diverse behandelingen aan op huidverbetering en ontspanning. De eerste vraag die u uzelf zal moeten stellen is, wil ik voor ontspanning komen of wil ik mijn huid verbeteren? Op basis daarvan kunt u gemakkelijk een behandeling online inplannen. 

Wat is het verschil tussen huidverbetering en ontspanning? 

Bij een ontspannende behandeling, werken we volledig manueel. Dus voeren we alles uit met onze handen om u daadwerkelijk volledig te laten ontspannen. Als extra services brengen we de wenkbrauwen nog even in model en verwijderen we de onzuiverheden, mits dit geen acne betreft. 

Tijdens een huidverbeterende behandeling, werken we echt aan het verbeteren van de huid. Denk hierbij aan anti-aging, pigmentatie verstoring, couperose, acne en onzuiverheden, doffe huid, grove poriën en alles wat eigenlijk niet gewenst is aan het uiterlijk. Wij werken niet alleen op het gezicht, maar acne en onzuiverheden bijvoorbeeld of pigment kunnen natuurlijk ook elders op de huid voorkomen, ook dit kunnen wij voor u behandeling.